تماس با ما
وب سایت در حال به روز رسانی است. از شکیبایی شما سپاسگزار هستیم.

منابع یابی و خرید تجهیزات صنعتی

محصولات
محصولات
سازندگان
کاتالوگ
فیلم

 (ویژه صنایع و کارخانجات )

خدمات خرید ، حمل ، ثبت  سفارش ، ترخیص و تحویل هر گونه کالای صنعتی از اروپا ، چین ، ترکیه  و امارات متحده عربی
لطفا جهت خرید ، حمل ، ترخیص و تحویل هر گونه کالای صنعتی در هر نقطه از دنیا با ما در تماس باشید .
ایمیل sales@meshgad.com
تلفن تماس 41995-021

LOADING

انتخاب دستگاه جوشکاری قوسی مناسب

جوشکاری قوسی تکنیکی میباشد که برای ایجاد اتصالات با دوام بین قطعات فلزی استفاده می شود. دستگاه جوشکاری قوسی با ایجاد قوس الکتریکی بین قطعه ای که باید جوش داده شود و یک الکترود، حرارت شدید ایجاد می کنند. دمای بسیار بالای قوس باعث می شود لبه های جوش ذوب شود و با سیم جوش ترکیب شود، که می تواند به شکل میله یا سیم باشد. بسته به کاری که باید انجام شود، همیشه به افزودن سیم جوش نیاز نیست.

3 نوع اصلی فناوری برای جوشکاری قوسی وجود دارد:

- دستگاه جوشکاری MMA
- دستگاه جوشکاری MIG / MAG
- دستگاه جوشکاری TIG


دستگاه جوشکاری MMA چیست؟

دستگاه جوشکاری MMA که به آن «دستگاه جوشکاری چسبی» نیز می گویند، یک ترانسفورمر الکتریکی است که میزان جریان الکتریکی زیادی را در خروجی ارائه می دهد. خروجی دستگاه جوشکاری از یک کابل زمینی تشکیل شده است که باید به قطعه مدنظر برای جوش و یک کابل مجهز به نگهدارنده الکترود است.
هنگامی که الکترود میله ای شکل را به قسمتی که باید جوش داده شود نزدیک می کنید، یک مدار کوتاه و قوس الکتریکی با دمای بالا رخ می دهد و فلزی که باید جوش داده شود و الکترود را ذوب می کند. الکترود از هسته فلزی تشکیل شده که نقش سیم جوش را برای جوشکاری دارد و دارای پوشش با لایه ی محافظ دربرابر اکسیداسیون است. این لایه محافظ، سرباره نامیده می شود و باید هنگامی که جوش خنک می شود برداشته شود. بنابراین الکترودها مواد مصرفی هستند که ترکیب و قطر آنها باید مطابق با کاربرد باشد.

مشکلات اصلی جوشکاری قوس الکتریکی عبارتند از:

مشکل پرایمینگ: اگر در آغاز جوشکاری الکترود به بخش هایی که باید جوش داده شوند خیلی نزدیک باشد، قوس الکتریکی تشکیل نمی شود و الکترود به قسمت هایی که باید جوش داده شود می چسبد و موجب ایجاد مدار کوتاه مستقیم می شود.

مشکل در حفظ فاصله مناسب بین الکترود و بخشی که باید جوش داده شود: به دلیل فرسودگی الکترود، شخص جوشکار باید مرتباً موقعیت خود را تنظیم کند.
دستگاه جوشکاری ترانسفورمر «اتصال موازی» نامیده می شوند. دستگاه جوشکاری اینورتر MMA مدل پیشرفته این فناوری است، آنها از ترانسفورمر الکترونیکی استفاده می کنند که به طور مداوم قدرت خروجی را تنظیم می کند. دستگاه جوشکاری اینورتر MMA جمع و جور تر و سبک تر هستند، به دلیل تنظیم دقیق توان، کیفیت جوشکاری بهتری را ارائه می دهند و به طور کلی مجهز به وسیله ایمنی هستند که در صورت چسبیدن الکترود جریان را قطع می کنند.

دستگاه جوشکاری MMA برای کارهای کوچک (تعمیرات و غیره) نسبت به تولید مناسب تر است:

- حمل و نقل آن آسان تر است زیرا نیازی به کپسول گاز ندارد.
- برای کاربرد بیرون از منزل زیاد مناسب نیست - می توان با تعویض الکترود، بیشتر فلزات را جوش داد
- به خاطر طول الکترودها، دسترسی دشوار را ممکن می کند
- ارزان ترین فناوری است

نکات مهم:

  • دستگاه جوشکاری دستی
  • فناوری اینورتر
  • الکترودهای روکش دار
  • برای تعمیرات جزئی

دستگاه جوشکاری MIG / MAG چیست؟

دستگاه جوشکاری MIG / MAG نیز یک دستگاه جوشکاری قوس الکتریکی است، اما الکترود روکش دار با سیم پیچ جایگزین می شود که در مشعل جوشکاری باز خواهد شد؛ زیرا سیم با جوشکاری مصرف می شود. برای محافظت از جوش مهره در برابر اکسیداسیون ناشی از هوای محیط، پوشش الکترود با گازی جایگزین می شود که از طریق مشعل در محل جوش آزاد می شود.

جوشکاری MIG (جوشکاری قوس- فلز با گاز محافظ خنثی) از گاز بی اثر مانند آرگون یا هلیوم استفاده می کند. برای فولاد ضد زنگ، آلیاژهای سبک و فلزات غیر آهنی مناسب است.

جوشکاری MAG (جوشکاری فلز با گاز فعال) از مخلوطی از آرگون و CO2 یا آرگون و اکسیژن استفاده می کند که با جوش واکنش نشان می دهد تا کیفیت آن بهتر شود. این جوشکاری فقط برای فولاد کربنی استفاده می شود.

هنگام انتخاب گاز مناسب، جوشکاری MIG / MAG می تواند تمام فلزات معمولی را جوش دهد.

دستگاه های جوشکاری MIG / MAG نسبت به دستگاه های جوشکاری MMA کیفیت بهتری دارند، و با آن ها می توان ورقه های نازک تر را جوش داد و برای تولید، اتوماسیون و ربات سازی مناسب تر هستند. جوشکاری MIG / MAG را آسان تر از بقیه می توان یاد گرفت.

همچنین می توان از دستگاه جوشکاری MIG بدون منبع گاز استفاده کرد. برای انجام این کار، کافی است سیم جامد را با سیم حاوی پودر که در حین جوشکاری بخار می شود، جایگزین کنید تا کروماتوگرافی گازی بی اثر که از جوش در برابر اکسیداسیون محافظت می کند، تولید شود. جوشکاری گاز MIG امکان جوشکاری تمیزتری را فراهم می کند و سیم تک رشته ای ارزانتر از سیم توپر شده است، در حالی که در جوشکاری بدون گاز نیازی نیست با کپسول گاز کار کنید و بنابراین برای کار در فضای باز مناسب تر است. همچنین نفوذ بهتری در مواد ضخیم را ارائه می دهد.

نکات مهم:

  • دستگاه جوشکاری نیمه اتوماتیک
  • گاز بی اثر (خنثی)
  • گاز فعال
  • سیم پیچ
  • سیم تک رشته ای
  • سیم جوش قوسی

دستگاه جوشکاری TIG چیست؟

دستگاه جوشکاری TIG از یک گاز بی اثر، یک الکترود غیر قابل احتراق و یک سیم جوش استفاده می کند. در بعضی موارد جوشکاری بدون سیم جوش قابل انجام است. از جوشکارهای TIG برای جوشکاری ورق های نازک استفاده می شود.

آنها می توانند به صورت دستی (شخص جوشکار ، میله فلزی کمکی را در دست دیگر خود نگه می دارد) یا نیمه اتوماتیک (دستگاه جوشکاری مجهز به سیم جوش است) باشند. این فرایند عمدتا برای فلزات غیر آهنی مانند تیتانیوم یا آلومینیوم استفاده می شود. اگر سیم جوش مورد نیاز باشد، بدون روکش خواهد بود؛ زیرا محل جوشکاری توسط گاز بی اثر از خوردگی محافظت خواهد شد. این نوع جوشکاری بسیار پرطرفدار است زیرا نتایج بسیار باکیفیتی دارد، به خصوص در مورد جوش های محکم یا ورق های نازک.
مشعل جوشکاری TIG باید خنک شود. برای شدت جوش پایین، خنک کننده گازی کافی است، اما برای شدت های بالاتر باید از مشعلی استفاده کرد که با مایع خنک می شود.
بسته به نوع فلزی که جوش داده می شود، جنس الكترود می تواند تنگستن یا آلیاژ تنگستن باشد. الکترود غیرقابل ذوب شدن است (برای جوشکاری به سیم جوش کمک نمی کند) اما از بین می رود و باید مرتباً تیز شود زیرا کیفیت قوس الکتریکی به شکل نوک آن بستگی دارد.

نکات مهم:

  • دستگاه جوشکاری نیمه اتوماتیک
  • الکترود گدازناپذیر در تنگستن
  • جوش بسیار با کیفیت
  • گاز بی اثر
  • تیتانیوم
  • ورق فلزی نازک

چگونه دستگاه جوشکاری را انتخاب کنیم؟

متأسفانه، یک فرآیند جوشکاری و دستگاه جوشکاری برای همه کاربردها مناسب نیست. در هنگام انتخاب دستگاه جوشکاری باید سوالات مناسب را بپرسید و مزایا و معایب هر تکنیک را در رابطه با کاربرد بررسی کنید.

این ها معیارهای اصلی هستند که باید در نظر بگیرید:

  1. استفاده
TIG MIG/MAG MMA استفاده
    * تعمیر و نگهداری، استفاده گاه بی گاه
  *   استفاده منظم، تولید
*     تولید، جوشکاری ضدآب یا باکیفیت

• مواد:

دستگاه جوشکاری MMA می تواند با تعویض الکترودها اکثر فلزات را جوش دهد، اما جوشکاری آلومینیوم با این فرآیند دشوار است و به مهارت زیادی نیاز دارد. دستگاه جوشکاری MIG / MAG می تواند تمام فلزات معمولی را جوش دهد، اما باید برای محافظت از فولادهای کربن (جوش MAG)، گاز را عوض کنید. دستگاه جوشکاری TIG می تواند تمام فلزات از جمله تیتانیوم را با یک حفاظ گازی جوش دهد.

ضخامت:

ماده ای که باید جوشکاری شود هرچه ضخیم تر باشد، جریان بالاتری مورد نیاز است، بنابراین باید دستگاه جوشکاری را انتخاب کنید که بتواند جریانی که نیاز دارید را تأمین کند.

منبع تغذیه:

یک دستگاه لحیم کاری تک فاز می تواند حداکثر جریان 200 A را تأمین کند، در حالی که دستگاه لحیم کاری سه فاز می تواند بین 400 تا 600 A را تأمین کند.

چرخه کار:

چرخه کار یک پارامتر مهم در انتخاب دستگاه جوشکاری است زیرا توانایی تجهیزات برای کار در مدت زمان طولانی تر یا کوتاه تر بدون نیاز به متوقف شدن برای خنک شدن را نشان می دهد. چرخه کار بصورت درصد بیان می شود و مطابق زمانی است که در هر ده دقیقه استقاده می شود. چرخه کار برای یک یا چند مقدار جریان جوشکاری مشخص است. هرچه جریان جوش بالاتر باشد، دستگاه جوش سریع تر می شود و چرخه کار پایین می آید.
مثال: چرخه کار 70 درصد در 100 A به این معنی است که وقتی 100 A تنظیم می شود، می تواند به مدت 7 دقیقه بطور مداوم کار کند و سپس باید 3 دقیقه قبل از استفاده مجدداً خنک شود.

معیارهای انتخاب دستگاه جوشکاری

  • نوع جوشکاری
  • ماده ای که باید جوش داده شود
  • ضخامتی که باید جوش داده شود
  • چرخه کار
  • تک فاز / سه فاز

 

 

 

 

 

IRAN INDUSTRY EXPO

The largest online Industrial exhibition in Iran

 عضویت ورود   ENGLISH


اگر مجموعه شما جزو صنایع مادر و معظم در فیلد پالایشگاه ، پتروشیمی ، حفاری ، نیروگاه ، معادن و فلزات ، خودروسازی ، تولید مواد غذایی و.... می باشد لطفا درخواست خود را بر روی سربرگ به فاکس 88206264 و یا ایمیل enquiry@iranindustryexpo.com بنام شرکت مهندسی و بازرگانی مشگاد ارسال فرمایید.
اگر مجموعه شما جزو بنگاه های متوسط و کوچک در فیلد تولید ، بازرگانی ، مشاوره ، پیمانکاری ، دانشگاه ، پژوهشگاه ، توزیع ، فروشگاهی وکارگاهی می باشد ، پس از عضویت و با پرداخت هزینه ( به ازای هر درخواست معادل 50 یورو ) از خدمات زیر برخوردار خواهید شد :
  • پاسخ به پرسش های فنی و دریافت مشاوره از سازنده ، دریافت کاتالوگ و اطلاعات تکمیلی
  • دريافت پرفورما از شرکت سازنده
  • اطلاع از زمان تحويل و قيمت خالص كالا
  • اطلاع از هزينه هاي حمل و ترخيص و کارمزد تا تحويل كالا به انبار شما در هر نقطه از كشور
  • دریافت پیش فاکتوررسمی ( ارزی و یا ریالی ) به روش کارمزدی
*صدور پیش فاکتور رسمی فقط به نام شرکتهای ثبت شده که دارای کد بازرگانی معتبر باشند انجام پذیر است. در صورتیکه در حین مکاتبه با شرکت سازنده مشخص شود که دارای نماینده انحصاری و یا شعبه در ایران بوده و یا به به هر دلیل شرکت سازنده از فروش کالا به بازار ایران استنکاف نماید ارایه این سرویس متوقف و وجه دریافتی به حساب کاربر عودت می شود

ادامه